Hjem

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er Urteputa ?

Urteputa er et rent naturprodukt som lindrer smerter i ømme og stive muskler, beroliger hodepine, reduserer hevelser og hjelper mot menstruasjonssmerter. Puten inneholder hele hvetekorn og lavendel (men finnes også uten lavendel). Hvetekornene er runde og harde, som gjør puten lett å forme og fleksibel i forhold til dine behov. Lavendel har en betennelseshemmende effekt og bidrar til økt blodsirkulasjon. Derfor er denne urten mye brukt for å lindre muskel- og leddsmerter, samt hodepine og migrene. 

Urteputa kan varmes opp i mikrobølgeovn på 2 minutter eller i vanlig ovn på 150 grader i 10-12 minutter. Den holder seg varm ca 45 min. Oppbevarer du den i en pose i fryseren, har du et kaldt omslag liggende klart ved forstuelser, hevelser eller hodepine.  

Urteputa er et lite mirakel som stadig flere oppdager og blir avhengige av i sitt daligliv. Den kan brukes på kontoret, i bilen og hjemme, sittende eller liggende. Den er 40x13 cm stor og leveres i håndvevet skotsk stoff som tåler den harde varmebehandlingen år etter år. Innholdet holder seg også godt. 

Med Urteputa finnes det endelig et alternativ til medisinsk smertelindring som virker! Urteputa gir både smertelindring og varmende, velluktende velvære


Aboutbtn
Newsbtn
Orderbtn
Feedbkbtn
Contactbtn

Copyright © Urteputa 2004